Feltépte a fülke ajtaját

Megütötte a 3-as villamos vezetőjét - őt keresi a rendőrség

Fényképei alapján keresik a rendőrök azt a férfit, aki még márciusban feltépte egy Zuglóban közlekedő 3-as villamos vezetőfülkéjének ajtaját, majd összeverte a jármű vezetőjét.

2017.05.24 08:50Havariapress

A budapesti rendőrségre még március közepének egyik éjszakáján tett bejelentést egy BKV-dolgozó arról, hogy egy 3-as villamos vezetőjeként durva támadás érte.

A nyomozás adatai szerint az elkövető a Bosnyák tér és a Szugló utcai megálló között berúgta a vezetőfülke ajtaját és többször megütötte a villamosvezető fejét, majd elmenekült a helyszínről.

A keresett férfi 25-30 év körüli, 180-185 centiméter magas, sportos testalkatú, rövid, szőke hajú.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a police.hu oldalon közzétett felvételeken az azokon látható ismeretlen férfit, jelentkezzék a XIV. kerületi kapitányságon. A bejelentések akár név nélkül is megtehetők az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es ,,Telefontanú" zöld számon, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.