Baleset

Halálos vitorlázógép-baleset Nyíregyházán

Motor nélküli vitorlázó repülőgép esett le Nyíregyháza belterületén, egy szolgáltató épület udvarán. A repülőgép vezetője nem élte túl a becsapódást.

2017.05.20 14:59MTI

Motor nélküli vitorlázó repülőgép esett le Nyíregyházán, a Rákóczi utca egyik szolgáltató épületének udvarán – közölte a katasztrófavédelem honlapja. Az MTI később megtudta, hogy  több cég is használja a telephelyet.

Mint írják, a gépben ülő ember a helyszínen meghalt, a holttestet a mentők és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók emelték ki a roncsból. Más nem sérült meg a baleset során.

A műszaki mentési munkálatokat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja a helyszínen – fejezte be a közleményét a Katasztrófavédelem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.