Baleset

Baleset miatt lezárták az M7-es autópályát Zamárdinál

Nyerges vontató ütközött személyautóval

2017.05.20 13:03MTI

Baleset miatt lezárták az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalát szombaton Zamárdi közelében - közölte honlapján a rendőrség.

A közlemény szerint az autópálya 116-os kilométerénél egy nyerges vontató személyautónak ütközött. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a forgalmat Nagykanizsa felé a 115-ös kilométernél a 7-es számú főútvonalra terelik, visszatérni Kőröshegynél, a 121-es kilométernél lehet - tették hozzá.

A katasztrófavédelem honlapján az olvasható, hogy a balesetben a kamion felborult, és a szállítmánya, vasáru az árokba, illetve az úttestre borult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.