Baleset

Tömegbaleset miatt több kilométeres dugó alakult ki az M7-es autópályán

Hét gépjármű ütközött össze eddig ismeretlen körülmények között.

2017.05.19 20:48MTI

Tömegbaleset miatt több kilométeres dugó alakult ki péntek este az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán Sukorónál - közölte a rendőrség a police.hu honlapon.

Tájékoztatásuk szerint hét gépjármű ütközött össze eddig ismeretlen körülmények között. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya forgalma csak a leállósávon halad, az autópályáról a kápolnásnyéki lehajtón lehet letérni.

A Waze közösségi navigációs szolgáltatás online térképe szerint a dugó a kápolnásnyéki lehajtóig tart, de már a Váli völgyi pihenőhelytől nagyon erős forgalomra kell számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.