Bűnügy

Egy ládában ásta el volt felesége holttestét

A férfit azzal gyanúsítják, hogy megölte, és eltemette volt feleségét, akit a válásuk után is rendszeresen zaklatott.

2017.05.19 15:55ma.hu

A rendőrség azzal gyanúsít egy Amerikában élő iraki férfit, hogy megölte és egy ládában elásta a volt feleségét - írja a CBS News.

A 27 éves Fahad Mohammed Saeed és a 25 éves Roaa Al-Dhannoon három éve, menekültekként érkeztek az Egyesült Államokba Irakból. Előbb Kaliforniában, majd az ohiói Clevelandben telepedtek le. 2016 szeptemberében azonban elváltak, és fiuk az anya kizárólagos felügyelete alá került. A nő ezután októberben eltűnt.

Al-Dhannoon holttestét nemrég Cleveland mellett, egy elásott ládában találták meg. A halála okát pontosan nem tudták megállapítani, de abban biztosak, hogy gyilkosság áldozata lett, a gyanúsított pedig a volt férj, aki korábban már megszegte a távoltartási végzést, amelyet a nő ellene kért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.