Bűnügy

Az esküvőről raboltatta el a vőlegényt a volt barátnő

A fegyveres támadók belökték a vőlegényt egy kocsi hátuljába, és a szörnyülködő vendégek szeme láttára elhajtottak vele.

2017.05.19 14:10ma.hu

Fegyveres támadók rabolták el a vőlegényt egy indiai esküvőről - írja a Daily Mail.

A Mohanpurwából származó Ashok Yadav hétfőn este akart elvenni egy lányt, de a szertartást hat fegyveres férfi zavarta meg.

A támadók megragadták a vőlegényt, belökték egy kocsi hátuljába, és a szörnyülködő vendégek szeme láttára elhajtottak vele. A férfi több mint 24 órára eltűnt, a rendőrség csak kedd este találta meg.

Mint kiderült, korábban együtt volt egy helyi lánnyal, ám azután a szülei megszerveztek neki egy esküvőt, és mást kellett elvennie.

A lány kérte a barátját és a szüleit, hogy fújják le az esküvőt, de ők hajthatatlanok voltak. A gyanú szerint ő szervezte meg a férfi elrablását. A rendőrség jelenleg is keresi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.