Gyilkosság

A járókelők szeme láttára fejezte le saját húgát egy férfi

A pszichés betegséggel küszködő nő térden állva könyörgött bátyjának az életéért.

2017.05.19 12:37ma.hu
hirdetés

A nyílt utcán, a járókelők szeme láttára fejezte le pszichés betegséggel küszködő húgát egy férfi a dél-tajvani Kaohsziungban - írja a Mirror.

A szemtanúk szerint az 54 éves férfi egy konyhakéssel ölte meg a húgát. Bár a nő térden állva könyörgött az életéért, nem sikerült eltéríteni szándékától a testvérét - mondták a szomszédok.

A rendőrség szerint a férfi együtt élt két évvel fiatalabb húgával, és évek óta gondozta őt. A gyilkosság napján a nőnek kórházba kellett volna mennie, de nem akart, ezen veszett össze a testvérpár.

A múlt hét végén életfogytiglanra ítéltek Tajvanon egy skizofrén férfit, aki tavaly az egyik tajpeji metróállomás közelében, az anya és járókelők szeme láttára hátulról váratlanul elkapott, majd egy konyhakéssel lefejezett egy idegen kislányt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.