Prostitúció

Fiatalkorú lányt futtatott a Csongrád megyei pár - videó

Fiatalkorú lányt futtatott prostituáltként egy pár Csongrád megyében, a rendőrségen a férfit és a nőt is őrizetbe vették.

2017.05.19 11:27Havariapress

A szegedi rendőrök nyomozásának adatai szerint egy 26 éves férfi és 31 éves barátnője még tavaly nyáron vett rá egy helybéli lányt, hogy egy szegedi bérelt lakásban fizető vendégeket fogadjon, és szexuális szolgáltatást nyújtson nekik.

Emellett a sértettről több internetes oldalra képeket és hirdetéseket is feltöltöttek. A szolgáltatásból befolyó pénzt a gyanúsítottaknak át kellett adnia, amit magukra költöttek.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőit a rendőrök a napokban őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat is, gyermekprostitúció kihasználása, valamint kerítés bűntette miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.