Bűnügy

Autólopásért tartóztattak le egy nyolcéves kislányt

Autólopásért tartóztattak le egy nyolcéves kislányt a floridai Palm Bayben. A gyerek egy tizenéves fiúval és egy idősebb lánnyal együtt törte fel a kocsit.

2017.05.18 08:14ma.hu

A rendőrök egy biztonsági kamera felvételeinek elemzése után mentekel a gyerekek iskolájába, hogy kihallgathassák a őket. A felvételen látszik, hogy a kislány kinyitja egy őrizetlenül hagyott autó ajtaját, majd bemászik, és egy zseblámpával kutatni kezd. Az idősebb lány ekkor elszaladt, míg a 13 éves fiú látszólag megpróbálta visszatartani társát. A hatóságok azt nem közölték, hogy mi tűnt el a kocsiból.

A rendőrök a kislány anyjának is megmutatták a felvételt, aki elismerte, hogy az ő gyermeke látható a videón. A hatóságok közölték, mivel egyértelműen bűncselekmény történt, nem volt más választásuk, mint letartóztatni a kislányt és vádat emelni ellene, de hozzátették, a gyermek elzárására nem került sor. A 8 éves lány ügyét június elején tárgyalja majd a fiatalkorúak bírósága.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.