Bűnügy

Hetvenöt prostituáltat bérelt fel, hogy levetkőzzenek a szomszéd verandáján

A rendőrök végül letartóztatták a kéretlen sztriptízműsorokat rendező férfit.

2017.05.17 12:54ma.hu

Egy 45 éves nebraskai férfi évekig szórakozott azzal, hogy a szomszédai háza elé prostituáltakat rendelt, és megkérte őket, vetkőzzenek le a verandán - írja a Crave. A házaspár sokáig nem foglalkozott ezzel - még annak ellenére sem, hogy a nők között olyanok is voltak, akik az ajtajukon dörömböltek, amikor rájöttek, hogy az ott lakók nem fognak neki fizetni.

A férfi eleinte csak havonta egyszer játszotta el ezt a szomszédaival, később viszont már egyre gyakrabban, ráadásul egy idő után egész fiatal, 16 év alatti lányokat is odaküldött. Mindezt úgy, hogy a szomszéd házaspárnak egyébként kicsi gyerekei vannak. A rendőrség végül a telefonhívásai alapján azonosította és tartóztatta le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.