Ketten haltak meg egy angyalföldi balesetben

Buszmegállóba csapódó autó: még egy sérült meghalt

Már ketten haltak meg abban a balesetben, amely során összeütközött két személyautó a budapesti Dózsa György út angyalföldi szakaszán, majd a járművek egy buszmegállóba csapódtak, ahol több embert is elsodortak

2017.05.16 07:09ma.hu
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Vasárnap délután három óra körül két gépjármű ütközött össze a fővárosi Dózsa György út XIII. kerületi szakaszán, majd az egyik a közeli buszmegállóba csapódott. A baleset következtében összesen hét személy sérült meg, akik közül három könnyű, négy pedig súlyos sérülést szenvedett. Utóbbiak közül egy 23 éves budapesti férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette; egy másik, 37 éves sérült a kórházba szállítást követően vesztette életét. A szerencsétlenség okát és körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.