Illegális bevándorlás

Negyvenkét migránst fogtak el a rendőrök Békés megyében

Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon.

2017.05.15 18:40MTI

Hat órán belül 42 illegális migránst fogtak el a rendőrök a Békés megyei Battonyánál - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint először hajnalban, nem sokkal 6 óra előtt fogtak el egy, hét óra után 11, négy órával később pedig 30 külföldit. Mindannyian illegálisan, a zöldhatáron gyalogoltak át Romániából.

Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.