Baleset

Úttestre dőlt egy fa az Andrássy úton

Úttestre dőlt egy fa a pesti Andrássy úton, az Operaház közelében, személyi sérülésről nem érkezett jelentés, de a helyszínen csak egy sáv járható.

2017.05.13 10:45Havariapress
hirdetés

Az úttestre dőlt és jelenleg három forgalmi sávot is elfoglal egy fa Budapest központjában, a VI. kerületi Andrássy úton, a 16-os számnál. Az elsődleges hírek szerint senki sem sérült meg a balesetben, járművek károsodásáról sem érkezett jelentés.

A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók több egységét riasztották, melyek tagjai már megkezdék a kidőlt fa eltávolítását az úttestről. A munkálatok befejeztéig az Andrássy út érintett szakaszán csak egy sávon halad a forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.