Baleset

Elzárták az átvágott vezetékből szivárgó gázt Lentiben

A gázömlés miatt a tűzoltók több mint száz embert menekítettek ki a kempingből, egy panzióból, valamint a környékbeli utcák házaiból.

2017.05.09 15:41MTI
hirdetés

Visszatérhettek a lakók otthonukba, szálláshelyükre kora délután Lentiben, miután a tűzoltók ideiglenesen elszorították azt a gázvezetéket, amelyet kedd dél körül egy munkagép vágott át - tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-t.

Bangó Szilárd közölte: a Táncsics utcai kemping kerítésénél vágta át a munkagép a 63 milliméter átmérőjű gázvezetéket. A gázömlés miatt a tűzoltók több mint száz embert menekítettek ki a kempingből, egy panzióból, valamint a környékbeli utcák házaiból.

Kora délután a tűzoltók ideiglenesen elszorították a megsérült gázvezetéket, a végleges hibaelhárítást a gázszolgáltató szakemberei végzik el. A kemping és a panzió, valamint a környékbeli utcák lakói visszatérhettek szálláshelyükre vagy otthonukba.

A műszaki hiba miatt mintegy 300 fogyasztónál egyelőre szünetel a gázszolgáltatás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.