Baleset

Videón, ahogy a járókelők megmentenek egy második emeletről kizuhanó kislányt

A gyerek kis híján a betonra zuhant. Szerencsére, megmentőinek helyén volt a szívük.

2017.05.08 16:29ma.hu

Boltosok és járókelők mentettek meg egy második emeletről kizuhanó kislányt a törökországi Şanlıurfában - jelentette a helyi sajtó.

A beszámolók szerint a szülői felügyelet nélkül játszó gyerek felmászott az erkély korlátjára, és elvesztette az egyensúlyát.

Kétségbeesetten kapaszkodott a korlátba; sírását a közelben dolgozó boltosok is meghallották, akik több arra sétálóval együtt gyorsan az erkély alá álltak, hogy elkapják a kislányt, ha lezuhanna. A gyerek nem is tudta sokáig tartani magát, és lezuhant az erkélyről - szerencsére éppen az alatta álló férfiak karjaiba.

Az egyik boltos, Mehmet Tapsik a helyi sajtónak nyilatkozva elmondta: a kislány sérülés nélkül úszta meg a balesetet. "Épségben visszaadtuk a szüleinek" - tette hozzá a férfi.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.