Bűnügy

Öt kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

A pénzügyőrök a tízmillió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet vezető férfit átadták a rendőrségnek.

2017.05.06 09:14MTI

Öt kilogramm marihuánát találtak egy albán gépkocsiban elrejtve a pénzügyőrök Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szombaton az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök egy belépésre jelentkező albán rendszámú gépkocsit ellenőriztek, ám feltűnt nekik az azzal utazó két férfi ideges viselkedése, ezért a jármű és a csomagok tételes vizsgálata mellett döntöttek.

A csomagtartó felnyitásakor egy bőröndre lettek figyelmesek, melynek átható, szúrós szaga gyanút keltett. A vizsgálaton kiderült, hogy a bőrönd dupla fenekű, és az így kialakított rejtekhelyről megközelítőleg öt kilogramm kábítószergyanús anyag - az elsődleges vizsgálat szerint marihuána - került elő - tudatta az alezredes.

A pénzügyőrök a tízmillió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet vezető férfit átadták a rendőrségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.