Bűnügy

Zuglói késelés: mindhárom gyanúsított feladta magát

Péntekig feladta magát a rendőrségen az a három férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy hétfőn életveszélyes sérüléseket okoztak egy embernek az Ötvenhatosok terén.

2017.05.05 10:14MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleményében az áll: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. Zsolt hétfő délután az Ötvenhatosok terén késsel hátba szúrt egy férfit, akit közben M. István és O. Alejandro viperával és boxerrel ütlegelt. A férfi életveszélyes sérülést szenvedett.

A 38 éves M. István kedden önként feladta magát, gyanúsítotti kihallgatása után a bíróság elrendelte házi őrizetét.

A 37 éves B. Zsolt és a 22 éves O. Alejandro csütörtök délután adta fel magát. Gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A BRFK B. Zsolt ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt, M. István és O. Alejandro ellen garázdaság miatt folytat nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.