Programajánló

Több mint egy napig le lesz zárva Budán a rakpart egy hosszú szakasza a hétvégén

Szombaton rendezik az 5. Dunai Regatta sport-, zenei és kulturális fesztivált.

2017.05.04 19:39MTI

Hosszú szakaszon lezárják Budán a rakpartot szombaton egész nap, a forgalomkorlátozást csupán vasárnap reggel oldják fel - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon csütörtökön.

Azt írták, hogy szombaton 0 órától vasárnap reggel 8 óráig lezárják a Műegyetem rakpartot a Budafoki úttól a Bertalan Lajos utcáig, valamint a budai alsó rakpartot, a Valdemar és Nina Langlet rakpartot és a Raoul Wallenberg rakpartot az Erzsébet híd és a Rákóczi híd között.

Tilos megállni szombaton 0 órától vasárnap délig a Műegyetem rakpart teljes területén a Budafoki úttól a Bertalan Lajos utcáig, ezenkívül a Valdemar és Nina Langlet rakpart mindkét oldalán a Szent Gellért tér és a Bertalan Lajos utca között - olvasható a közleményben.

Szombaton rendezik az 5. Dunai Regatta sport-, zenei és kulturális fesztivált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.