Bűnügy

Mérgezett hússal öli a kutyákat a titokzatos állat-sorozatgyilkos

Az ismeretlen tettes már három kutyát megölt, és legalább kettőt megbetegített.

2017.05.04 08:20ma.hu

Titokzatos "állat-sorozatgyilkos" garázdálkodik a Nevada állambeli Pahrumpban - írja a CBS News.

Az állatkínzó mérgező vegyszerrel átitatott hússal öli az ebeket: a hírek szerint hármat már megölt, és legalább kettőt megsebesített.

A helyiek számára különösen felkavaró az eset, mert 2015-ben már történt hasonló bűntény arrafelé: akkor egy hónap alatt több állat is elpusztult, és a tettest azóta sem tudta kézre keríteni a rendőrség.

A helyi hatóságok hirdetésekkel próbálják felhívni az állattartók figyelmét, hogy ne hagyják őrizetlenül a kedvenceiket. A rendőrök szerint egyértelmű, hogy ugyanaz a személy vagy személyek követték el a bűncselekményeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.