Bűnügy

Harmincmillió forint értékű csempészett cigarettát találtak Mátyus közelében

A járőrök egy hátrahagyott terepjáróban találták meg a zárjegy nélküli cigarettát.

2017.05.03 11:59ma.hu
hirdetés
Fotó: Police.hu

Csaknem harmincmillió forint értékű csempészett cigarettát találtak a rendőrök a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mátyus külterületén kedden - közölte a térségi rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján szerdán.

A tájékoztatás szerint a járőrök árucsempészésre utaló nyomok alapján terepkutatást végeztek a területen, és egy hátrahagyott terepjáróban találták meg a zárjegy nélküli, feltehetően csempészett cigarettát.

A barabási rendőrök jelzésére a csempészettel összefüggésbe hozható két ukrán férfit Ukrajna területén fogták el a szomszédos ország határőrei.

A gépkocsit és az abban talált 2307 karton dohányárut a rendőrök átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak - olvasható a Police.hu-n.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.