Bűnügy

Tettestársai is lehettek a 15 éves tatabányai gyilkosnak

Tettestársai is lehettek a brutális 15 évesnek, aki meggyilkolt két hajléktalant.

2017.05.02 14:37ma.hu

Amint arról korábban mi is beszámoltunk, részletes beismerő vallomást tett a 15 éves tatabányai gyilkos, aki különös kegyetlenséggel végzett hajléktalan áldozataival.

Az ügyészség indítványozta a fiú előzetes letartóztatását, mert "a bűncselekmény tárgyi súlyára és büntetési tételére figyelemmel tartani kell attól, hogy a gyanúsított megszökik, de nem zárható ki az sem, hogy a fiatalkorú szabadlábon hagyása esetén veszélyeztetné a bizonyítást."

Ellene több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette a gyanú.

Közben kiderült, a fiúnak tettestársai is lehettek. Hegesztőszakmunkásnak tanult egy olyan iskolában, ahová nehéz sorsú fiatalok járnak. Édesapját nem ismeri. Édesanyjával és kisöccsével viharos családi életet éltek egyszobás albérletükben. Vezéregyéniség volt a bandában, amely rendszeresen randalírozott a lakótelepen. Az ATV úgy értesült a környéken lakóktól, hogy négy embert keresnek a rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.