Bűnügy

Megszökött egy afgán a házi őrizetből

A lakosság segítségét kérve keresik a budapesti hatóságok azt az afgán állampolgárt, aki hétfő este megszökött a házi őrizetből, a főváros VIII. kerületéből.

2017.05.02 09:55Havariapress
police.hu

A budapesti rendőrök tegnap késő este, egy házi őrizetben lévő külföldi állampolgár ellenőrzésekor észlelték, hogy az illető megszökött a számára kijelölt, VIII. kerületi bérelt szállásról.

A 31 éves afgán állampolgárságú Naseri Abdul Qahar ellen a Nagykanizsai Járásbíróság rendelte el kényszerintézkedés gyanánt a házi őrizetet, melynek helyéül egy Kőbányai úti lakhelyet jelöltek ki.

A férfi azonban hétfőn este negyed kilenc körül levágta a lábára helyezett nyomkövető eszközt, majd ismeretlen helyre távozott.

Az esetet követően a hatóság azonnal a körözését rendelte el a férfinak, aki körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, sötétbarna hajú, világos barna szemű, szakállat és bajuszt is visel.

Kérik, hogy aki a police.hu oldalon közzétett fotó alapján felismeri az illetőt, vagy bármit tud a hollétéről, sürgősen értesítse a VIII. kerületi Rendőrkapitányságot. A bejelentések akár név nélkül is megtehetők, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számon, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.