Bűnügy

Késelés Budapesten: osztrák férfi a gyanúsított

Őrizetbe vett a rendőrség egy 53 éves osztrák férfit, őt gyanúsítják a hétfői, XV. kerületben elkövetett késeléssel, és javasolják az előzetes letartóztatását.

2017.05.02 07:59MTI

A rendőrség hétfőn arról számolt be, hogy késsel többször megszúrtak egy férfit Budapesten, egy XV. kerületi lakásban, ahol előzőleg hárman szóváltásba keveredtek. A történtek miatt a rendőrök két embert állítottak elő.

Kedd reggel a BRFK azt közölte: a nyomozás adatai szerint a helyszínről előállított S. Hermann gyanúsítható a bűncselekménnyel, ellene életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.