Baleset

Robbanás, tűz egy kecskeméti társasházban

Egy ember súlyos égési sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter vitte kórházba.

2017.05.01 11:19MTI
MTI/Ujvári Sándor

Robbanás történt, majd tűz ütött ki egy kecskeméti társasház egyik lakásában hétfő délelőtt, négyen megsérültek, egyiküket mentőhelikopter vitte kórházba - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kovács Andrea elmondta: a tűz a kecskeméti Pákozdi utca egyik ötszintes épületének második emeletén ütött ki, a tűzoltók eloltották. Jelenleg hőkamerával vizsgálják át a társasházat.

Annak a lakásnak lakója, ahol tűz ütött ki, égési sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter vitte kórházba. A társasház mintegy harminc lakóját kikísérték, közülük hármat füstmérgezés gyanújával a mentők látták el.

A lakók egy része rokonokhoz ment. A többieket az oltási munkák és vizsgálatok idejére a közeli iskolában helyezik el.

A robbanás és a tűz okát vizsgálják.

MTI/Ujvári Sándor


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.