Erőszak

Emberölésért vettek őrizetbe egy nyugdíjast Tolnán

Elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a nyugdíjas férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolt egy vele azonos lakcímen élő, nála idősebb nőt Tolnán.

2017.04.29 07:27ma.hu

A Tolna megyei városból pénteken délelőtt jelentették be a rendőrségre, hogy a lakóházában holtan találtak egy idős asszonyt. A rendőrök a helyszíni szemle adatai alapján megállapították, hogy a 72 éves nő bűncselekmény áldozata lett, ezért nyomozást rendeltek el az ügyben, emberölés megalapozott gyanúja miatt. Késő este a megyei bűnügyesek őrizetbe vettek egy 65 éves férfit, aki az áldozattal egy lakcímen lakott, és megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Az ügyben a további eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, a férfi elszámoltatása jelenleg is tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.