Halálos baleset

Villamossal ütköző kisteherautó sodort el egy embert Szegeden

Az ütközés következtében a teherautó megcsúszott, és elsodort egy gyalogost. A férfi elesett, és koponyatörést szenvedett. A kórházban életét vesztette.

2017.04.27 09:40MTI

Villamossal ütköző kisteherautó sodort el egy embert Szeged központjában, a férfi a kórházba szállítását követően meghalt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, egy teherautó sofőrje balra kanyarodás közben egy villamossal ütközött szerdán a Petőfi Sándor sugárút egyik kereszteződésében.

Az ütközés következtében a teherautó megcsúszott, és elsodort egy gyalogost. A férfi elesett, és koponyatörést szenvedett. A mentőszolgálat kórházba vitte, de csütörtökre virradóra az egészségügyi intézetben meghalt - tudatta a százados.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.