Tűz

Lángokban áll egy gyógyszerraktár Budaőrsön

A tűz jelenleg négyes, kiemelt fokozatú, a tűzoltók több vízsugárral kezdték meg az ötezer négyzetméteres épület oltását.

2017.04.25 11:23ma.hu
Fotó: MTI

Kigyulladt egy gyógyszerraktár Budaőrsön - tudósít az MTI. A tűz jelenleg négyes, kiemelt fokozatú, a Vasút utcai épülethez az érdi, törökbálinti és budapesti tűzoltókat is riadóztatták. A tűzoltók több vízsugárral kezdték meg az ötezer négyzetméteres épület oltását.

Az eddigi információk szerint senki sem sérült meg, az ott dolgozók még időben elhagyták az épületet. Veszélyes anyag a jelenlegi információk szerint nem került a levegőbe, de ezt folyamatosan figyelik - tudta meg a 24.hu Csámpai Attilától, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.