Per

V. László rosszul lett, késve kezdődött a tárgyalás

Az egykori budapesti diszkókirály az utolsó szó jogán ötórás beszédre készül.

2017.04.24 11:55ma.hu
Fotó: MTI

Fél órás késéssel kezdődött hétfőn a Fővárosi Törvényszéken az a tárgyalás, amelyet V. László és 33 társa büntetőperében tartanak - írta a Blikk.

Az elsőrendű vádlott miatt csúszott a kezdés: rosszul lett, de végül megérkezett a bíróságra. Mint jelezte, az utolsó szó jogán közel ötórás beszédre készül, de fél, hogy megint rosszul lesz.

Az ügyészség szerint V. László 2010-2012 között bűnszervezetben, társai segítségével eltitkolta az adóhatóság elől négy cég bevételét, oly módon, hogy a bevételt, vagy annak egy részét nem ütötték be a pénztárgépbe.

A vádlottak azzal védekeztek, hogy a kérdéses egymilliárd forint borravaló volt, amelyet szerintük nem kellett bevallaniuk az adóhatóságnak, ezért vagyoni hátrány nem érhette a költségvetést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.