Baleset

Négy balesetben négyen haltak meg a közutakon a hétvégén

A rendőrök 94 személyi sérüléses közúti közlekedési balesetnél intézkedtek, a négy halálos kimenetelű baleset mellett 21 súlyos, 69 könnyű sérüléssel végződött.

2017.04.24 08:06MTI
Fotó: MTI

Négy balesetben négyen meghaltak az ország közútjain a hétvégén - közölte a rendőrség hétfő reggel az internetes oldalán.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közleménye szerint a rendőrök 94 személyi sérüléses közúti közlekedési balesetnél intézkedtek, a négy halálos kimenetelű baleset mellett 21 súlyos, 69 könnyű sérüléssel végződött.

A rendőrök 492 embert fogtak el, közülük 128-at körözés alapján, 296-ot pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 586 embert állítottak elő, köztük 274-et bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, további 34-et ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedésre 294 esetben volt szükség - olvasható a police.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.