Brutális

A kegyetlen apa élőben közvetítette, ahogy megerőszakolja kétéves kislányát

A férfi rendszeresen molesztálta a kicsit. A gyerek kis híján belehalt a brutális támadásba.

2017.04.23 15:10ma.hu

Egy, a németországi Lubeckben élő pedofil élőben közvetítette, ahogy megerőszakolja a saját kétéves kislányát - írja a Metro.

A 28 éves férfi a nemi erőszak közben fojtogatta is a gyereket, aki kis híján belehalt a brutális támadásba.

Az apán kívül egy másik, 47 éves férfi is részt vett a bűncselekményben, mindkettőjüket gyerek ellen elkövetett nemi erőszakkal vádolták meg.

A rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint nagyjából ötvenen nézték végig a nemi erőszakot. A rendőrség egy névtelen bejelentés alapján jutott el az apához, akit három nappal később le is tartóztattak.

A kislány borzasztó állapotban van, jelenleg az édesanyja vigyáz rá. A nyomozás kiderítette, hogy apja több alkalommal is molesztálta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.