Bűnügy

Fegyveres rablás a Mammutnál - őt keresi a rendőrség

Fényképe alapján keresi a rendőrség azt a férfit, aki fegyverrel rabolt ki egy ékszerboltot tegnap Budapesten, a Mammut bevásárlóközpontnál.

2017.04.23 09:20Havariapress

Az egyelőre ismeretlen tettes szombaton dél körül, pár perccel 12 óra előtt lépett be a II. kerületi Retek utcában, a Mammut bevásárlóközpont oldalában működő ékszerüzletbe, majd ott a nála levő fegyverrel megfenyegette az eladót. Ezt követően egy pénzkazettát és több ékszert tulajdonított el az üzletből, majd távozása közben még meg is ütötte az őt visszatartani szándékozó alkalmazottat, aki ennek következtében, feltehetően könnyű sérülést szenvedett.

police.hu

A helyszínen működő kamerafelvételek tanúsága szerint annyit már sikerült megállapítani, hogy a támadó egy 25 év körüli férfi volt, aki fekete nadrágot, fekete kabátot és kék baseballsapkát viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a leírás, vagy a police.hu oldalon közzétett kamerafelvételek alapján felismeri a tettest, vagy érdemi információval rendelkezik a bűncselekménnyel kapcsolatban, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111 ,,Telefontanú" zöldszámon, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.