Király

Sirályt mentettek a rendőrök!

A hajdúszoboszlói rendőrök egy törött szárnyú sirályon segítettek.

2017.04.22 10:59ma.hu
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök 2017. április 20-án 17 óra körül járőröztek Hajdúszoboszlón, a Debreceni útfélen, amikor észrevettek egy sirályt az út szélén, ami többszöri próbálkozásra sem tudott felszállni. Nagy Ádám rendőr főtőrzsőrmester, Horváth Tamás rendőr őrmester, valamint Szathmári Sándor rendőr hallgató a bajbajutott madarat az úttesttől távolabb terelték, majd értesítették a Hortobágyi Madárkórházat.

A rendőrök gondoskodtak arról, hogy a láthatóan törött szárnyú madár ne szerezzen további sérüléseket, ezért egy dobozba helyezték a madárkórház munkatársának megérkezéséig.

Kövér István a Hortobágyi Állatkórház önkéntese vette át a rendőröktől a madarat.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.