Bűnügy

Kidobhatták az emeletről a 17 éves lányt

Nyomozás indult Zalaegerszegen, miután egy társasház második emeleti erkélyéről az utcára zuhant és életveszélyesen megsérült egy 17 éves lány.

2017.04.21 08:49ma.hu

Bán Kitti, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte: az eredetileg közigazgatási eljárásként induló ügyben testi sértés gyanúja miatt folytatnak nyomozást.

 A Zalai Hírlap úgy tudja, hogy kedd délután a Batthyány utca egyik társasházának második emeleti erkélyéről zuhant ki a lány. A rendőrök a ház udvarán egy bermudanadrágos, félmeztelen, mezítlábas fiatalembert faggattak, aki láthatóan felzaklatott állapotban próbált válaszolni a kérdésekre.

 A zalaegerszegi rendőrkapitányság testi sértés gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.