Bűnügy

Kirabolta és bottal ütötte áldozatát a 68 éves bokonyi néni

Az idős bűnelkövető egy régi ismerősét rabolta ki húsvét hétfőn.

2017.04.18 10:15ma.hu

Rablás miatt folytat büntetőeljárást a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse egy 68 éves bökönyi lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a nő hétfőn 18 óra körül átment régi ismerőse bökönyi házába, majd rövid beszélgetés után távozni készült.

Mielőtt elhagyta a házat, magához vett a konyhaszekrényről egy pénztárcát, amit a 68 éves háziasszony észrevett és szóvá is tett. Rövid dulakodás után a gyanúsított egy járóbottal bántalmazta a sértettet, majd a pénztárcából megszerzett ezer forintos bankjeggyel elmenekült.

A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt otthonából előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a további eljárást az asszony őrizetbe vétele mellett folytatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.