Foci

Ledobták a lelátóról a 22 éves drukkert, meghalt

Öt métert esett, agykárosodás következtében hunyt el. A meccset félbe sem szakították.

2017.04.18 09:37ma.hu
Fotó: AFP

Lelöktek egy 22 éves futballszurkolót a lelátóról egy argentin futballmérkőzésen - írja az ole.com.ar. A szombati CA Belgrano-Talleres találkozón több drukker támadt a fiatalemberre, aki öt métert zuhant. Az áldozat, Emanuel Balbo hétfőn a kórházban belehalt sérüléseibe, a hírek szerint agykárosodás miatt vesztette életét. A feltételezett elkövetők közül négyet őrizetbe vettek.

Balbo hozzátartozói szerint a gyilkosok felbújtója öt évvel ezelőtt halálra gázolta az áldozat egyik fivérét. Amikor a cordóbai Mario Kempes stadionban újra találkoztak a Belgrano-szurkolók tribünjén, a férfi állítólag azt hazudta a többi drukkernek, hogy Balbo a Talleresnek szurkol. A családtagok szerint ez okozhatta a tragédiát.

Megdöbbentő, de a meccset az incidens ellenére sem szakították félbe, 1-1 lett a végeredmény.

A hírre Diego Simeone, az Atlético Madrid argentin edzője is reagált. "Ez az eset az argentin labdarúgás szégyene" - jelentette ki a Leicester City elleni BL-negyeddöntő visszavágó előtt tartott sajtótájékoztatón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.