Erőszak

Húsvétkor tömegverekedés volt Nyúlon

Kiabálással kezdődött, verekedésbe fulladt a húsvétvasárnap Nyúlon.

2017.04.17 22:40ma.hu

Verekedés tört ki vasárnap este a Győr-Moson-Sopron megyei Nyúlon – írja a Kisalföld. Szemtanúk szerint fiatalok egy csoportja hosszan beszélgetett békésen az Ady parkban, majd teljesen váratlanul kiabálás, végül verekedés tört ki.

A hangzavar miatt hamar mindenki az utcán volt, a környező házakból hamarosan a veszekedő kamaszok szülei is a helyszínreérkeztek és korántsem békés szándékkal, a végén már mindenki balhézott mindenkivel.

A kiérkező polgárőrök sem tudták kezelni a helyzetet, ezért hatósági beavatkozást kértek. A rendőrök három autóval száguldottak a helyszínre, ahová nem sokkal később egy mentőautó is követte őket. A rendőrség információi szerint az esettel kapcsolatban egy 35 férfit állítottak elő, akit garázdaság vétségével gyanúsítanak. Az ügynek hivatalosan egyetlen sértettje van, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.