Tragédia

Kábítószer okozhatta egy nő halálát Veresegyházon

Veresegyházon meghalt egy fiatal nő, további két embert kórházba szállítottak, akik a rendelkezésre álló adatok alapján kábítószert fogyasztottak.

2017.04.17 21:23MTI

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) tájékoztatása szerint a veresegyházi lakásba érkező mentők hétfőn reggel egy fiatal nőt holtan, egy másik nőt és egy férfit eszméletlen állapotban találtak, miután a lakásban tartózkodó negyedik személy telefonon segítséget kért.

A rendelkezésre álló adatok szerint a társaság - egyelőre ismeretlen eredetű - kábító hatású anyagot fogyasztott éjjel és rosszul lettek. Negyedik társuk már csak akkor értesítette a mentőket, amikor egyikőjük meghalt, másik ketten eszméletüket vesztették.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a PMRFK büntetőeljárást indított és szakértőket rendelt ki. A 32 éves F. Imrét a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.