Bűnügyi-kábítószer

Hét kilogramm ópiumszármazékot találtak a pénzügyőrök Röszkén

A pénzügyőrök a 20 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint az autót vezető brit állampolgárt átadták a rendőrségnek.

2017.04.17 10:26MTI

Hét kilogramm ópiumszármazékot találtak egy brit férfi gépkocsijában elrejtve a pénzügyőrök a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense közölte, a belépésre jelentkező férfi autóját átvizsgáló pénzügyőr a jármű pótkerékén friss szerelés nyomait vette észre. A pénzügyőrök a gyanús kereket leeresztették, a gumiköpenyt felvágták, és hét csomagban több mint hét kilogramm kábítószergyanús anyagot - a gyorsteszt szerint ópiumszármazékot - találtak - tudatta az alezredes.

A pénzügyőrök a 20 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint az autót vezető brit állampolgárt átadták a rendőrségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.