Erőszak

Botokkal, vascsövekkel támadtak

Elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt az öt embert, akik botokkal és vascsövekkel támadtak rá két férfira Mezőberényben.

2017.04.16 12:32Havariapress
hirdetés

A Békés megyei település egyik szórakozóhelye előtt szombaton késő este, fél tíz körül intézkedtek a helyi rendőrök garázdaság miatt. A nyomozás eddigi adatai szerint a Luther utcai létesítmény előtt öt férfi kötött bele két másikba, akiket vascsövekkel és botokkal vertek össze. Az egyenruhások a 18 és 33 év közötti mezőberényi férfiakból álló támadó csoport minden tagját előállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.