Erőszak

Gáz-riasztófegyverrel lőttek a VII. kerületben

Szerda este is lövés dördült egy VII. kerületi vita hevében, ez lesz az általános?

2017.04.15 23:32MTI

Szombaton gáz-riasztófegyverrel lőttek egy vita hevében a főváros VII. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint szombat délután a VII. kerületi Szász utcában lévő egyik társasház udvarán B. Zsolt budapesti lakos szóváltásba keveredett egy 18 éves férfival és egy 15 éves lánnyal. B. Zsolt a vita hevében a gáz-riasztófegyveréből egy lövést adott le.

A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a VII. kerületi kapitányságára, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indult eljárás - írta a BRFK.

Szerda este is lövés dördült egy VII. kerületi vita hevében. Akkor a Kazinczy utcában egy vendéglátóhely üzemeltetője keveredett szóváltásba öt emberrel, akik a szórakozóhely előtt az utcán tartózkodtak. Az üzemeltető a vita hevében egy alkalommal a társaság irányába lőtt egy gáz-riasztófegyverrel. A történteket észlelte egy rendőrjárőr, a dulakodókat a helyszínen elfogták, hat embert előállítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.