Tűz

Leégett egy irodaház Veszprémben

Az épületben régi bútorok égtek, és az ingatlan teljes, mintegy 250-300 négyzetméteres tetőszerkezete is lángolt.

2017.04.13 07:28MTI

Kigyulladt egy használaton kívüli irodaház Veszprém belvárosában szerda éjjel - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Helt Ákos elmondta: a Budapest úti elhagyatott irodaházhoz nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók. Az épületben régi bútorok égtek, valamint az ingatlan teljes, mintegy 250-300 négyzetméteres tetőszerkezete is lángolt. Az oltási munkák közben a tető és a födém is beszakadt.

A tűz oltásában a veszprémi, a pétfürdői és a balatonfűzfői tűzoltók két magasból mentő járművel, egy vízszállítóval, valamint négy fecskendőkocsival vettek részt a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával. A helyszíni információk szerint a tűzoltók egy sérültet találtak, akit a mentők füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.