Baleset

Robbanás és sérültek a Szentmihályi úton

Több robbanás is volt a Szentmihályi úti tűz helyszínén.

2017.04.04 18:15ma.hu

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres épület Budapest XV. kerületében, a Szentmihályi úton – írják a katasztrófavédelem oldalán. A fővárosi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol több robbanás is volt.

A katasztrófavédelem oldalán fél hat után közölték, hogy elfojtották a Szentmihályi úti tüzet. Megerősítették, hogy egy körülbelül hatvan négyzetméteres, műanyag-feldolgozással foglalkozó üzem égett. A lángok a szomszédos épületekre is átterjedtek, így összesen körülbelül 120 négyzetméteren pusztított a tűz.

A friss adatok szerint négy ember sérült meg. Az oltást végző fővárosi tűzoltók egy acetilén- és egy oxigénpalackot hoztak ki az épületből, előbbit mesterlövészek lőtték ki.

Az utómunkában a zuglói önkéntes tűzoltók is segítenek. A Szentmihályi úton a forgalom két sávon megindult, két sávot azonban még lezárva tartanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.