Bűnügy

Összeverekedett egy ötfős társasággal, majd ki is rabolta őket

A sértettek közül két személy súlyos, három könnyű sérüléseket szenvedett.

2017.04.02 13:46ma.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint április 1-jén 23 óra körül a Budapest I., Szent Gellért szobornál a 24 éves férfi, egy több fiatalból álló társaságba belekötött, annak tagjait bántalmazta.

Erőszakkal elvette az egyik fiú mobiltelefonját, bérletét és pénzét, míg egy másiknak összetörte a mobiltelefonját és a zsebeiben kutatott. A sértettek közül két személy súlyos, három könnyű sérüléseket szenvedett - olvasható a police.hu oldalon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság járőrei fél órán belül elfogták C.M. román állampolgárt, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányságra előállítottak, elszámoltatása folyamatban van.

Ellene rablás bűntett és több rendbeli súlyos testi sértés bűntett, valamint kísérlet elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.