Bűnügy

Előzetesben a váci benzines támadó

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a múlt hét elején több embert is megtámadott a váci vasútállomáson, majd az ellene kiadott körözés alapján a hét végén fogták el Erdőkertesen.

2017.03.28 21:41Havariapress

A 38 éves albertirsai lakos a gyanú szerint múlt hétfőn éjjel kötött bele több emberbe a váci vasútállomás peronján. Kettejük ruházatát benzinnel locsolta le és egy csikkel megpróbálta meggyújtani, egy férfi utast pedig késsel kergetett meg. Egy, a helyszínen dolgozó vasúti biztonsági őr eloltotta a lángokat és értesítette a rendőröket is, akik még aznap előállították a férfit. Az akkor rendelkezésre álló adatokat azonban a rendőrök nem találták elegendőnek a körülmények tisztázására, ezért nem vehették őt őrizetbe. Amire viszont elegendő információ gyűlt össze az ügyben, addigra a férfit kiengedték és onnantól kezdve majdnem egy hétig hiába keresték, az ellene kiadott körözés dacára is. A rendőrök a 38 éves férfit végül szombaton késő este, lakossági bejelentés alapján fogták el Erdőkertesen; ezt követően ismét előállították, gyanúsítottként hallgatták ki - emberölési kísérlet gyanújával -, ma pedig a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.