Családi vállalkozás

Előzetesben egy drogkereskedéssel gyanúsított apa és lánya Salgótarjánban

Az utóbbi hónapokban lakásukon legalább 60 alkalommal többeknek adtak el fehér porokat, pakettenként 3-4 ezer forintért.

2017.03.28 18:39MTI

Egy apa és lánya került előzetes letartóztatásba Salgótarjánban, azzal gyanúsítják őket, hogy lakásukon kábítószert árultak; az apa kitartottság, pénzhamisítás és emberkereskedelem miatt többszörösen büntetett előéletű, lánya ellen két további büntetőeljárás folyik - közölte a Salgótarjáni Járásbíróság kedden az MTI-vel.

A bíróság tájékoztatása szerint ügyészi indítványra helyezték előzetes letartóztatásba az 55 éves salgótarjáni férfit és 26 éves lányát.

Az adatok szerint az utóbbi hónapokban lakásukon legalább 60 alkalommal többeknek adtak el fehér porokat, pakettenként 3-4 ezer forintért.

A gyanúsítottak lakásán a rendőrség 174 nejlontasakban és alufóliában majdnem 70 gramm, új pszichoaktív anyagnak minősülő etil-hexedron tartalmú port foglalt le.

A fogvatartás indokaként említették a közleményben az apa és lánya előélete mellett azt is, hogy a bíróság szerint tartani lehet tanúk befolyásolásától és tárgyi bizonyítási eszközök elrejtésétől, megsemmisítésétől is.

Hozzátették: többen állították, hogy félnek az elfogottaktól és családjuktól. A nő a házkutatásra érkező rendőröket látva a később megtalált zacskók egy részét a ház erkélyéről átdobta a szomszédos ingatlan területére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.