Bűnügy

Rendszeresen megerőszakolta a saját 11 éves lányát a zalai férfi, fegyházbüntetést kapott

A 37 éves férfi azzal fenyegette a kislányt, hogy őt és az édesanyját is megöli, ha nem fekszik le vele.

2017.03.28 14:55MTI

Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt a Zalaegerszegi Törvényszék első fokon 13 év fegyházbüntetésre ítélt egy 37 éves férfit, aki rendszeresen erőszakoskodott a saját 11 éves lányával.

A tárgyalássorozat erkölcsi okokból, a kiskorú kímélete, valamint emberi méltóságának és személyiségi jogainak védelme érdekében zárt ajtók mögött zajlott.

Az előzményekről és a vádemelésről tavaly novemberben a Zala Megyei Főügyészség adott tájékoztatást: a nyomozás adatai szerint a 37 éves férfi rendszeresen megerőszakolta a tőle külön élő kislányt, és azzal fenyegette, hogy őt és az édesanyját is megöli, ha nem fekszik le vele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.