Bűnügy

Thaiföldi szexrabszolgákat szabadítottak ki Budapesten

A II. kerületben talált szexmunkásokhoz mentőt is kellett hívni.

2017.03.28 08:02ma.hu

A Bors információi szerint hétfő este rendőrségi akció révén 15 thaiföldi szexrabszolgát szabadítottak ki a főváros 2. kerületéből, a Bimbó utcában található épületben talált ázsiai szexmunkásokhoz a hírek szerint mentőt is kellett hívni. A budai utcát minden irányból lezárták, a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője kérdésükre elismerte, hogy a helyszínen rendőrségi intézkedés folyt, ám annak részleteiről nem számolt be, későbbre ígért tájékoztatást.

A Police.hu tájékoztatása szerint 15 óra 15 perckor érkezett bejelentés, a telefonáló szerint a szomszédságában lévő házból segítséget kértek. A fővárosi rendőrök a helyszínen megjelentek és a házban tartózkodó összesen 35 tajvani nőt és férfit tolmács útján meghallgatták.

Az általuk elmondottak alapján, illetve a tényállás teljes körű tisztázása érdekében a Budapesti Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.