Baleset

Betörés közben akasztotta fel magát a férfi, hetekkel később találták meg a holttestét

A West Midlands-i rendőrség az eltűnt személyek listáját is átnézi, hogy kiderítse, ki lehetett a szerencsétlen betörő.

2017.03.27 09:10ma.hu

Nagyon megijedt egy gyógyszertár alkalmazottja, mikor egy akasztott férfi holttestére bukkant az üzlet padlásán. A férfi betörés közben vesztette életét - írja a Mirror.

A férfi az angliai Queensbury egyik gyógyszertárába próbált betörni a tetőn keresztül. Több cserepet el is mozdított, de ahogy megpróbált bemászni az embernagyságú lyukon, a ruhája fennakadt egy lécen. Valószínű, hogy amikor megpróbált kiszabadulni, a nyakára csavarodott a ruhája, és így végül megfulladt - írja a Mirror.

A betörőt még nem sikerült azonosítani, de azt biztos, hogy már hetek óta halott lehetett. A West Midlands-i rendőrség most az eltűnt személyek listáját is átnézi, hátha valaki jelentette a férfi eltűnését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.