Gyilkosság

Nézeteltérésbe keveredtek, szándékosan halálra gázolta a vácszentlászlói férfit

Emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 33 éves férfit, aki autójával szándékosan elgázolt egy embert, majd megállás nélkül továbbhajtott.

2017.03.26 18:38MTI

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a budapesti férfi és élettársa szombaton vitába keveredett a sértett családjával Vácszentlászlón, egy családi háznál. Később a gyanúsított a vele lévő nő autójába ült és elindult, szándékosan elgázolva az úttest szélén álló sértettet, aki az autó alá került. A férfi áthajtott rajta, majd a helyszínről megállás nélkül továbbment. A sérült férfit a mentők kórházba vitték, de a gondos orvosi ellátás ellenére néhány órával később elhunyt.

A rendőrök a fővárosi férfit nem sokkal a bűncselekmény elkövetése után Gödöllőn elfogták, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.