Csoda a dzsungelben

Majmok etették az esőerdőben eltévedt férfit, állítja, nélkülük éhen halt volna (videó)

Kilenc nap után találtak rá a folyóparton sikoltozó férfira. Azt mondja, a segítőkész majmok gyümölcsöket dobáltak neki.

2017.03.26 15:43ma.hu

Majmok mentették meg egy Amazonas-menti esőerdőben eltévedt turista életét - írja a Sun. A 25 éves chilei Maykool Coroseo Acuna kilenc napig bolyongott a bolíviai dzsungelben,mielőtt rátaláltak, állítja, a jótékony állatok segítsége nélkül nem tudott volna életben maradni.

A férfi a Madidi Nemzeti Park közelében, a Tuichi-folyónál kempingezett, amikor eltűnt. Társai beszámolója szerint furcsán viselkedett, mielőtt nyoma veszett volna. A park dolgozói napokig keresték, de nem találták, pedig még sámánokat is hívtak, hátha a férfi megőrült, és abból kell kigyógyítani.

Hat nappal Maykool eltűnése után az egyik vadőr megtalálta a férfi zokniját a sárban, amelyet a sámánok arra használtak, hogy kapcsolatba lépjenek a lelkével. Végül a kilencedik napon találták meg, éppen a folyóparton sikítozott, alig egy mérföldre a kempingtől.

A férfit teljesen összecsipkedték a rovarok, mégis életben maradt, mert állítása szerint a majmok gyümölcsöt adtak neki, ivóvízhez vezették és menedékhelyet is mutattak neki.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.